Att hyra lokal hos Olov Lindgren

Med "lokal" avses i första hand kontor, butik, övrig lokal samt förråd. Kombinationer av dessa ytor kan också förekomma.

Lokalen kan vara belägen i några av våra rent kommersiella fastigheter eller utgöra en del av en bostadsfastighet. Merparten av lokalerna ligger inom Stockholms tullar.

Att hyra lokal hos Olov Lindgren innebär att du blir bemött med personlig service. Egen förvaltning nära dig. Vi är måna om att vårda vårt anseende som en seriös och långsiktig aktör i fastighetsbranschen. 

Vi har tre olika förvaltningsområden i Söder och tre i Norr inkl CBD (centralt i Stockholms City). Som lokalhyresgäst har du mest kontakt  med fastighetsvärden som ansvarar för drift och skötsel i din fastighet. Fastighetsvärden kan hjälpa dig med småfix och kontakter med våra entreprenörer om det är något som behöver åtgärdas i din lokal. Vid större projekt ska du kontakta din förvaltare som gärna hjälper till med goda råd eller offert om så önskas. Vi gör ofta personliga besök på plats för att bedöma vilka årgärder som kan kräva specialistkunskap eller om vi kan hjälpa till inom ramen av vår egen Byggservice._DSC0001 

För kontraktsrelaterade frågor kontaktar du ansvarig uthyrare (som upprättade ditt lokalkontrakt). Uthyraren kan hjälpa dig med alla frågor om kontrakt, avtalstider, uthyrningsformer, mm. Uthyraren kontaktar du även vid förlängning av avtalstider samt om du funderar på större eller mindre lokal.

För att se kontaktuppgifter i just din fastighet se respektive fastighet.