Grillkväll med våra hyresgäster

Olov Lindgren tar tillfället i akt i samband med stamrenovering av fastigheten i Tensta att förbättra trygghet, trivsel och gemenskap i nära dialog med de boende. Med gemensamma aktiviteter har vi lärt känna varandra mer.

I vår fastighet i Tensta pågår just nu stamrenovering och under renoveringstiden bor hyresgästerna i tillfälliga radhusliknande paviljonger på gården. I samband med renoveringen ville vi öka trivseln och gemenskapen bland de boende, därför valde vi att skänka tillbaka motsvarande summa som årets hyreshöjning blev till hyresgästerna i form av en trivselkassa. Hyresgästerna själva fick komma med idéer till vad pengarna skulle användas till. Utflykt och grillkväll var förslag som hamnade högt upp på önskelistan.

Vi tog förslagen till oss och en dag i augusti åkte vi med hyresgäster på en heldagsutflykt till Kolmården. Och i tisdags anordnade vi en grillkväll på gården med plantering av höstblommor. Hyresgäster i alla åldrar umgicks under trevliga och avslappnade former. Den första etappen renoverade lägenheter var klara lagom till grillkvällen så vi fick samtidigt chans att visa dem. Intresset var stort och många hyresgäster uttryckte sin uppskattning över hur fina lägenheterna blir. Det gläder oss och vi hälsar hyresgästerna i den första etappen nu varmt välkomna hem!

Vid frågor kontakta gärna Jeanette Ljungberg, kommunikationsansvarig, tel. 08-690 25 80, jeanette.ljungberg@olovlindgren.se