Hyra lokal hos Olov Lindgren

Med "lokal" avses i första hand kontor, butik, övrig lokal samt förråd. Kombinationer av dessa ytor kan också förekomma.

Lokalen kan vara belägen i några av våra kommersiella fastigheter eller utgöra en del av en bostadsfastighet. Merparten av våra lokaler ligger inom Stockholms tullar.

Personlig service

Att hyra lokal hos Olov Lindgren innebär att du blir bemött med personlig service. Kundservice tar emot din serviceanmälan som sedan vidarebefordrar den till rätt person. Vi har egen förvaltning med fastighetsvärdar, drifttekniker och byggservice. Långsiktighet med god kvalitet och service är viktigt för oss.

Vi har fem förvaltningsområden som sträcker sig från Farsta i söder till Tensta i norr. Som lokalhyresgäst har du mycket kontakt med fastighetsvärden som ansvarar för drift och skötsel i din fastighet. Serviceanmälan görs alltid till kundservice och fastighetsvärden bedömer därefter vilken åtgärd eller service som behövs. Beroende på vilken åtgärd och omfattning det är kan ibland fastighetsvärden utföra servicen och ibland rekommenderar vi en entreprenör. Vid önskemål om större projekt ska du kontakta din förvaltare som gärna hjälper till med goda råd eller offert om så önskas. Vi gör ofta personliga besök på plats för att bedöma vilka åtgärder som kan kräva specialistkunskap eller om vi kan hjälpa till inom ramen av vår egen byggservice.

Om du vill överlåta din lokal

Fyll i blanketten "Ansökan om överlåtelse av hyresavtal för lokal" som du hittar här intill, och skicka in den till oss. Adressen hittar du på blanketten.

Vem kontaktar du

För kontraktsrelaterade frågor kontaktar du ansvarig uthyrare i din fastighet. Uthyraren kan hjälpa dig med frågor som rör kontrakt, avtalstider och uthyrningsformer. Uthyraren kontaktar du även vid förlängning av avtalstider samt om du funderar på större eller mindre lokal. Du är alltid välkommen att kontakta kundservice om du har frågor.

Kundservice

Tel. 08-690 25 00

kundservice@olovlindgren.se