Ledig kontorslokal Södermalm,
Åsögatan 151

Lagerlokal med bra inlastningsmöjligheter.

Beskrivning

Centralt på Södermalm i välskött och nyrenoverad fastighet.

Planlösning

Öppen kvadratisk lagerlokal med inlastning via ramp och automatiska dörrar.

Omgivningar

På Folkungagatan någon minut bort finns det gott om restauranger, butiker och caféer. Här finns även Ica Supermarket och Systembolaget. Några minuter åt andra hållet ligger Vitabergsparken, perfekt för en lugn lunchpromenad.

Kommunikationer

Till tunnelbanan på Medborgarplatsen tar det mindre än tio minuter att promenera. Buss nr 2 har hållplats endast några minuter bort.

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 91 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Område: Södermalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Åsögatan 151
Byggår 1978
Renoveringsår 2019

Kontakt

Ulf Eriksson

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!