Ledig kontorslokal Östermalm,
Birger Jarlsgatan 12

Månadshyra 87 600 kr exkl. moms & fastighetsskatt. Erbjudande: Möjlighet till korttidskontrakt minst 1 år.

Beskrivning

Vacker vindsvåning med två små balkonger ut mot Birger Jarlsgatan.

Planlösning

Kontorslokal med ett flertal arbetsrum.

Omgivningar

Mycket centralt läge strax intill Stureplan och Norrmalmstorg och endast ett stenkast från Nybroviken. All tänkbar service finns utanför porten såsom restauranger, butiker och gym. Gröna Humlegårdsparken endast några minuter bort för en lugn lunchpromenad.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbanestation Östermalmstorg någon minut bort samt ett flertal innerstadsbussar i närheten.

Bekvämligheter i lokalen

  • Kök/pentry
  • WC
  • Balkong

Bekvämligheter i fastigheten

  • Fiberanslutning

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 160 kvm
Våning: 5
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Område: Östermalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Birger Jarlsgatan 12
Byggår 1896
Renoveringsår 1998

Kontakt

Marie Stopner

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!