Ledig kontorslokal Gamla Stan,
Drakens gränd 2

Charmig nyrenoverad kontorslokal i pittoresk gränd

Beskrivning

Charmig kontorslokal i Gamla Stan med två separata ingångar från två vackra gränder. Lokalen har en tvåplanslösning fördelat på gatuplan samt källarplan med stengolv, tegelvalv och stenväggar. Mycket charm och känsla i en fastighetet från 1600-talet. 

Planlösning

Gatuplanet har två större kontorsrum samt wc. Ingång från Drakens gränd och från Stora Hoparegränd. En vacker gjutjärnstrappa leder ned till källarplanet. På källarplanet finns både öppna och rumsindelade ytor samt ett pentry och wc.

 

Omgivningar

Vackra gränder i Gamla stan som bjuder på ett stort utbud av både restauranger, caféer och butiker. 

Kommunikationer

Goda kommunikationer med både tunnelbana och stadsbussar.

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Storlek: 130 kvm
Våning: BV
Tillträde: enl. överenskommelse
Område: Gamla Stan
Ort: Stockholm
Gatuadress: Drakens gränd 2
Byggår 1600
Renoveringsår 1800

Kontakt

Patrik Stjernberg

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. Vi är cirka 90 anställda och företaget äger och förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm.

Värdegrunden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen stolthetengagemang, glädje och ansvar. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerad personal. Läs mer på olovlindgren.se och se filmen på webbplatsen eller på YouTube.