Ledig kontorslokal Södermalm,
Erstagatan 25

Charmig hörnlokal med egen entré på Södermalm.

Beskrivning

Söker ni en fin kontorslokal i hjärtat av Södermalm lite avskilt från den värsta citystressen men ändå väldigt nära och bara en kortare promenad till Medborgarplatsen? Då är det här lokalen för er. I hörnet Erstagatan 25/Bondegatan ligger denna fina lokal på bottenplan med två wc, dusch, pentry samt en egen entré i bottenplan.

Hör av er till oss så berättar vi mer och ordnar en visning.

Planlösning

Lokalen har till stora delar öppen och luftig planlösning med ett mötesrum och tre separata kontorsrum samt ett arkiv. Det finns flera mindre rum som kan användas som till exempel mötesrum eller telefonrum. Flera förråd, städ och förvaring, kapprum, två wc, dusch och pentry. Glaspartierna till stora konferensrummet ger en ljus och rymlig känsla.

 

Omgivningar

Lokalen ligger i en fastighet med ett väldigt lugnt läge, inget trafikbrus eller andra störningar. Butiker och restauranger finns i närområdet, flertalet lunchrestauranger samt bara några minuters promenad ner till Folkungagatan med ett ännu större och bredare utbud. Nästan i direkt anslutning till fastigheten ligger Vitabergsparken, perfekt för en lunchpromenad eller lunch på en filt i solen. Till Medborgarplatsen är det ca 12 minuters promenad, längs hela vägen ett brett utbud av butiker, restauranger och livsmedelsbutiker med postservice. Närheten till Vitabergsparken samt goda cykelförbindelser ut ur stan mot Nacka är svårslagna i ett så pass centralt läge innanför tullarna.

Kommunikationer

Busstation för blå buss linje 2 ligger precis vid fastigheten och lokalens entré. Bara några minuters promenad ner till Folkungagatan ger även möjlighet att hoppa på linjerna 53 och 76 som, precis som linje 2, båda åker förbi Medborgarplatsen. Slutstation för 2:an är Norrtull medan buss 76 tar dig till Ropsten.

Tar man 53:an åt andra hållet är slutstation Henriksdalsberget och efter bara någon minut kommer man ner till Londonviadukten där man kan ansluta till samtliga busslinjer ut mot Nacka. Promenad ner till Londonviadukten är ungefär samma avstånd som till Medborgaplatsen, dvs. 10-12 minuter. Även buss 66 som åker mot Mariatorget och Zinkensdamm finns precis i närheten.

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 271 kvm
Våning: BV
Tillträde: 2018-10-01
Område: Södermalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Erstagatan 25
Byggår 1981

Pelle Nilsson

Uthyrare