Ledig kontorslokal Södermalm,
Erstagatan 31

Trevlig kontorslokal på Södermalm.

Beskrivning

Kontorslokal i trevligt område på Södermalm.

Planlösning

Idag är lokalen indelad i mindre rum, men ska öppnas upp till en mer öppen planlösning.

Omgivningar

Ett lugnt och stilla område med närhet till grönskan i Vita Bergen. Perfekt för en avkopplande lunchpromenad. Samtidigt nära till Södermalms puls med restauranger, shopping och folkliv. 

Kommunikationer

Buss 2 har en hållplats runt knuten och det tar mindre än 10 minuter att promenera till tunnelbanan vid Medborgarplatsen eller Skanstull.

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Storlek: 198 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Område: Södermalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Erstagatan 31
Byggår 1958
Renoveringsår 2020

Kontakt

Ulf Eriksson

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!