Ledig kontorslokal Södermalm,
Klippgatan 11

Flexibel kontorslokal i lugnt läge.

Beskrivning

Under 2020 gjordes en totalrenovering, inklusive stambyte, av fastigheten. Förutom nytt avlopp, värme och ventilation till hela fastigheten har även fasaden rustats upp och fått ny färg.

Planlösning

Kontorslokal med storrumslösning som går att öppna upp till en mer öppen lösning. Fönster mot fastighetens innergård.

Omgivningar

På Folkungagatan någon minut bort finns det gott om restauranger, butiker och caféer. Här finns även Ica Supermarket och Systembolaget. Någon minut åt andra hållet ligger Vitabergsparken, perfekt för en lugn lunchpromenad.

Kommunikationer

Till tunnelbanan på Medborgarplatsen tar det cirka tio minuter att promenera. Buss nr 2 har hållplats endast någon minut bort.

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 218 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Område: Södermalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Klippgatan 11
Byggår 1957
Renoveringsår 2020

Kontakt

Ulf Eriksson

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!