Ledig kontorslokal Norrmalm,
Kungsgatan 26

Fin kontorslokal med rumsindelning.

Beskrivning

Trevlig kontorslokal i mycket bra läge mitt på Kungsgatan.

Planlösning

Fin kontorslokal med blandad planlösning och ett stort vackert konferensrum.

Omgivningar

Fastigheten ligger i ett mycket bra cityläge mitt på Kungsgatan med endast fem minuters promenad till Hötorget åt ena hållet och Stureplan åt det andra.

Närhet till all tänkbar service i form av shopping, restauranger, gym och hotell.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med både tunnelbana och bussar. Hötorgets tunnelbanestation ligger några minuter bort och innerstadsbussarna nr 1 och nr 75 går precis utanför dörren.

Bekvämligheter i lokalen

  • Kök/pentry
  • Dusch
  • WC

Bekvämligheter i fastigheten

  • Fiberanslutning

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 306 kvm
Våning: 5
Tillträde: Enligt överenskommelse
Område: Norrmalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Kungsgatan 26
Byggår 1929
Renoveringsår 1981

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!