Ledig kontorslokal City/Norrmalm,
Luntmakargatan 46, 4 tr

Ljus lokal i vacker fastighet i City/Norrmalm.

Beskrivning

Mycket funktionell lokal med centralt läge i en vacker fastighet ritad av Björn Hedvall. 

Lokalen har stora ljusinsläpp i en härlig stadsatmosfär. Ljusinsläpp i tre väderstreck ger lokalen mycket dagsljus även under de mörka höst- och vintermånaderna. 

Fastigheten har även en spännande mosaikbeklädnad högst upp vid hörnet av Luntmakargatan och Tegnérgatan vilket ger kvarteret en extra prägel.

Planlösning

Lokalen med sina 435 kvm i ett våningsplan är välplanerad med ljusa kontor- och mötesrum. Se planritningen under dokument.

Omgivningar

Mycket centralt läge nära tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Hötorget.

Mitt i ett område med stort utbud av service och restauranger för goda luncher eller varför inte ta ett lunchpass i den fina gymlokalen på gatuplanet.

Kommunikationer

All kollektivtrafik inom gångavstånd.

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 435 kvm
Våning: 4
Tillträde: Enligt överenskommelse
Område: City/Norrmalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Luntmakargatan 46, 4 tr
Byggår 1957

Kontakt

Patrik Stjernberg

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!