Ledig kontorslokal Östermalm,
Torstenssonsgatan 9

Trevlig lokal i ett lugnt område

Beskrivning

Fin kontorslokal i lugnt område nära Strandvägen. 

Planlösning

Lokalen har väl tilltagna rum som kan fungera både som arbetsplatser eller mindre mötesrum. Ett pentry för kaffe eller medhavd lunch finns.  

Omgivningar

Ett lugnt område mellan Storgatan och Strandvägen med några minuters promenad till Östermalmstorg där restauranger, butiker, gym och all tänkbar service finns. Läget erbjuder trevliga promenadstråk längs Strandvägen eller, för den träningssugne, närhet till en löparrunda på Djurgården. 

Kommunikationer

Ett par minuters promenad från T-banestationen Östermalmstorg. 

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 125 kvm
Våning: Bv
Tillträde: Enligt överenskommelst
Område: Östermalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Torstenssonsgatan 9
Byggår 1970

Kontakt

Ulf Eriksson

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 113 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!