Ledig kontorslokal Norrmalm/Vasastan,
Vasagatan 15-17  1 tr

Månadshyra 65 500 kr exkl. moms & fastighetsskatt. Erbjudande: Möjlighet till korttidskontrakt minst 1 år.

Beskrivning

Hemmakänsla på jobbet!

Attraktiv kontorslokal i anrika Kungsbropalatset. Kontorslokalen har en unik charm som skapar en trevlig hemmakänlsa. Centralt läge på Vasagatan intill Centralstationen och Arlanda Express. 

Planlösning

Kontorslokalen är smakfullt stilren och väntar spänt på en ny hyresgäst. Planlösningen har större kontorsrum med möjlighet till öppen sittning, men även mindre mötesrum samt pentrydel. 

Omgivningar

Cityläge med all tänkbar service i närheten. Här finns allt från restauranger och butiker till gym, banker och frisörer inom promenadavstånd. 

Kommunikationer

Med centralstationen och Arlanda Express som granne har man endast någon minut till närmaste kommunikationsmöjlighet. 

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 143 kvm
Våning: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse
Område: Norrmalm/Vasastan
Ort: Stockholm
Gatuadress: Vasagatan 15-17  1 tr
Byggår 1906
Renoveringsår 1996

Kontakt

Patrik Stjernberg

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 113 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!