Ledig kontorslokal Gamla Stan,
Stora Nygatan 21 B

Gårdshus i två våningsplan

Beskrivning

Nu har du möjlighet att hyra ett helt gårdshus i Gamla Stan!

Kontorsytan på 172 kvm är uppdelad på två plan varav ett nedre plan på 83 kvm samt ett övre plan på 89 kvm. Denna plats i Gamla stan har under historien varit en populär taxistation, där hästdroskorna stod uppradade på denna innergård i väntan på nästa körning.

Planlösning

Kontorslokalen erbjuder en öppen och modern planlösning med allmänna mötesytor på nedre planet och ett öppet kontorslandskap på det övre planet. 

Omgivningar

Här finns allt inom promenadavstånd och fastigheten är dessutom belägen bara något kvarter från T-banan med hållplats Gamla stan.

Kommunikationer

All tänkbar kommunikation finns i närheten.

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 172 kvm
Våning: Nedre plan (entré) + Övre plan
Tillträde: 1 Februari 2022 eller enligt överenskommelse
Område: Gamla Stan
Ort: STOCKHOLM
Gatuadress: Stora Nygatan 21 B
Byggår 1700
Renoveringsår 1994

Kontakt

Patrik Stjernberg

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!