Nu startar vår årliga hyresgästundersökning - vi knackar på!

Olov Lindgren genomför i samarbete med Aktivbo varje år en NKI-undersökning för att få veta hur våra hyresgäster trivs och vad de tycker om sin boendemiljö. För oss är alla svar viktiga eftersom vi använder dem i vårt förbättringsarbete. Den här gången gör vi en samlad insats och kommer knacka på hos hyresgästerna för att överlämna enkäten.

Onsdag den 20 september delar vi ut enkäterna som används i hyresgäst-undersökningen. Tillsammans kommer medarbetarna att ringa på hos ett urval hyresgäster och överlämna enkäten.

- Att hela personalstyrkan samlas och lämnar enkäten genom att besöka hyresgästerna hoppas vi har flera positiva aspekter. Dels förstår hyresgästerna att vi uppskattar om de tar sig tid att svara, dels ökar vi vår gemenskap på företaget. Resultatet använder vi för att se över vad kan göra bättre, säger Sven Renström vd på Olov Lindgren.


Den årliga hyresgästundersökningen genomförs i samarbete med Aktivbo. Urvalet består av cirka hälften av bostadshyresgästerna. Vartannat år genomför vi undersökningen även hos våra kommersiella hyresgäster, som också deltar i årets undersökning. Svaren samlas in under oktober.

 

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. Vi förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Kombinationen av en förvaltningsfilosofi som är baserad på omtanke och trygghet samt en lång byggmästartradition, har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster.   

Kontakt

Jeanette Ljungberg

Kommunikationsansvarig