Olov Lindgren rekryterar inom nyproduktion

Olov Lindgren utökar med en nyinrättad tjänst för att möta behoven kring nyproduktion av hyresrätter och har rekryterat Henrik Deuschl som projektledare.

Under senare tid har Olov Lindgren arbetat med nyproduktion i tidiga skeden vilka nu närmar sig produktionsstart. Därför förstärker företaget med en projektledare inom avdelningen Entreprenad och upphandling, en avdelning som tidigare endast fokuserat på renovering av befintliga hus.

- Med nästan 400 lägenheter inplanerade och annalkande byggstart är vi glada att ha kunnat rekrytera Henrik Deuschl. Han har bred kompetens inom bostadsproduktion och det blir ett utmärkt tillskott i vårt arbete att skapa fina hus, säger Sven Renström, vd på Olov Lindgren.

Henrik Deuschl är civilingenjör och kommer närmast från SSM Bygg & Fastighet AB där han arbetat som projektchef med projektutveckling av bostäder, dessförinnan har han varit på Strabag , Peab och Skanska. Tillträde sker i mitten på augusti.

 

För mer information, vänligen kontakta Sven Renström, tel. 08-690 25 95.


Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag med cirka 90 anställda som förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. www.olovlindgren.se

Kontakt

Porträtt på Frida Stannow Lind

Frida Stannow Lind

VD