Du som bor

Att bo hos Olov Lindgren innebär att bo i hyresrätt med god service och hög kvalitet. Vi är måna om att ta till vara det unika ursprunget som kan finnas i varje fastighet och lägenhet.

Idag har Olov Lindgren 112 fastigheter i Stockholms stad. Fastigheterna är spridda över hela Stockholm, från Farsta i söder till Tensta i norr. En stor andel finns i innerstaden, i alla stadsdelar.

Olov Lindgren började bygga fastigheter redan 1938 och vi har alltid eftersträvat god kvalitet i material och utförande. Beprövade material och arbetsmetoder ger trygghet och funktionalitet. Vår målsättning är alltid att hålla god kvalitet och god service till våra hyresgäster samt att tillhandahålla bra bostäder i bra områden.

Lediga lägenheter lämnar vi till Stockholms stads Bostadsförmedling. Du som redan bor i något av våra hus och är intresserad av att byta lägenhet inom Olov Lindgrens fastighetsbestånd kan logga in på Mina sidor där du hittar Bytestorget. Där kan du ta del av bytesannonser och själv lägga upp en annons.

Stockholms stads
bostadsförmedling

Här kan du söka lediga lägenheter hos Bostadsförmedlingen
och anmäla dig till bostadskön

Läs mer