Ledig kontorslokal Södermalm,
Borgmästargatan 12

Trevlig lokal nära Nytorget.

Beskrivning

Ljus och modern kontorslokal mitt på Södermalm, med fönster åt tre väderstreck.

Planlösning

Lokalen är idag indelad i mindre rum, men går enkelt att öppna upp till en mer öppen planlösning. 

Omgivningar

Några minuters promenad till Nytorget där det finns ett brett utbud av lunchrestauranger och kaféer. För den som vill ta en lunchpromenad ligger Vitabergsparken strax intill.

Kommunikationer

Buss nummer 2 och 3 trafikerar i närheten. Till Skanstull, där tunnelbana och fler bussar stannar, tar det cirka 10 minuter att promenera.

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 173 kvm
Våning: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse
Område: Södermalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Borgmästargatan 12
Byggår 1961

Kontakt

Ulf Eriksson

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!