Ledig kontorslokal Södermalm,
Gotlandsgatan 84

Kontorslokal nära Nytorget.

Beskrivning

Lokalen kommer att renoveras och kan anpassas enligt hyresgästens önskemål.

Planlösning

Kontorslokalen är idag rumsindelad men kan öppnas upp till en mer öppen planlösning. I lokalen finns två wc, varav en med dusch. Separat pentry med utrymme för matplats.

Omgivningar

Nytorget ligger endast några minuter bort med dess utbud av restauranger och kaféer. För den som vill ta en lunchpromenad ligger Vitabergsparken inom räckhåll. 

Kommunikationer

Buss nr 2 stannar utanför dörren. Till Skanstull där tunnelbana samt fler bussar avgår tar det mindre än 10 minuter att promenera.

Intresseanmälan lokal i Stockholm

Fakta om lokalen

Typ: Kontor
Storlek: 169 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Område: Södermalm
Ort: Stockholm
Gatuadress: Gotlandsgatan 84
Byggår 1978

Kontakt

Ulf Eriksson

Uthyrare

Om Olov Lindgren

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Olov Lindgren förvärvar och bygger samt förvaltar och utvecklar egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad.

Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!