Olov Lindgren förstärker med en driftchef

Olov Lindgren har rekryterat Fredrik Olofsson till den nyinrättade tjänsten som driftchef.

Fredrik Olofsson kommer närmast från Indoor Energy där han har arbetat som servicechef, dessförinnan har han arbetat på Caverion som verksamhetsutvecklare inom facility management. Fredrik har stor erfarenhet av drift, inköp och fastighetsautomation.

− Fredrik kommer med sin erfarenhet bidra till att utveckla våra arbetssätt inom drift så att vi minskar vår klimatpåverkan än mer. Vi jobbar långsiktigt med hållbarhet och service och med Fredrik kommer vi förstärka arbetet ytterligare, säger Anders Fagerkrantz, fastighetschef på Olov Lindgren.

För att minska vår klimatpåverkan arbetar vi kontinuerligt med energibesparingsåtgärder och i genomsnitt har vi minskat förbrukningen med cirka fyra procent per år.

− Det känns roligt och spännande att få vara med och utveckla företagets driftorganisation och därigenom stärka arbetet med energifrågor. Jag hoppas kunna dra nytta av mina erfarenheter inom både teknik och drift och tillsammans med befintlig organisation utveckla smarta lösningar och arbetssätt, säger Fredrik Olofsson.

Fredrik Olofsson tillträder tjänsten den 1 november.

Vid frågor, vänligen kontakta Sven Renström, sven.renstrom@olovlindgren.se,
tel. 08-690 25 95.

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag med cirka 90 anställda som förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm.